• ÅPNINGSTIDER
  Man – Fre 10 - 20
  Lørdag 10 - 18
 • Blogg: Juleantrekk for henne

  Nå er julebord og juleselskaper rett rundt hjørnet og heldigvis har Askimtorget alt du trenger for å se fantastisk ut på denne kvelden, uansett størrelse og form, om du vil ha bukse eller kjole. Når man har ett senter med så mye utvalg og variasjoner ville det vært dumt å reise ett annet sted!

  memotwins
  memo-twins

  Memo Twins har fristelser det er vanskelig å motstå. Her finner du plagg for både deg som liker å pynte deg ekstra, men også for deg som liker å tone det litt ned. Det skal godt la seg gjøre å ikke finne en favoritt her!

  Bik Bok stiller som alltid opp med glitrende kjoler, julefine topper og bukser som passer til. Er du usikker på hva du ønsker hjelper de ansatte mer enn gjerne for at du skal finne ditt perfekte antrekk!

  bikbok2
  bikbok

  Zizzi har nettopp fått inn disse vakre blondekjolene som er svært etterspurte. Det var allerede lagt inn forhåndsbestillinger da jeg kom inn i butikken.

  zizzi

  For deg som ikke er så glad i å bruke kjoler har de også flotte topper, og de hjelper deg mer enn gjerne med å finne bukser og andre tilbehør som passer til!

  zizzi3png
  zizzi2

  Floyd finner du alt og ennå mer. Kjoler, kåper, jakker, bukser og jumpsuits til en rimelig pris. Gull som rødt, perfekt for en morsom julekveld med kolleger!

  floyd2
  floyd
  floyd4