• ÅPNINGSTIDER
  Man – Fre 10 - 20
  Lørdag 10 - 18
 • Blogg: Salgsinnspurt!

  Som vi vet starter de beste salgene i romjula, men det er ikke over ennå! På Askimtorget har så og si alle butikkene fortsatt reduserte priser på utvalgte varer i sin butikk, men vær rask! Både morsdag og valentines er rett rundt hjørnet!

  Lindex

  Lindex er en av de mange butikkene som holder vintersalget i gang! Kom innom for en hyggelig handel hos de flinke medarbeiderne!

  Final sale his H&M! Det er fortsatt ett veldig stort utvalg av salgsvarer. Fine klær for en billig penge, det blir jo ikke bedre enn det.

  HM
  Shoeday

  Trenger du sko for våren, eller er vinterskoene kanskje allerede slitt? Fortvil ikke, Shoeday hjelper deg mer enn gjerne med å finne de perfekte skoene for akkurat deg!

  Dressmann

  Ofte kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven for mannen i huset, men man får virkelig aldri nok klær. Kom innom Dressmann!

  Er du litt tom for ideer til din kjære er Skin Tonic ett perfekt valg. Dufter faller alltid i smak for både han og hun. Kanskje du til og med skal overraske fruen med hennes favorittsminke? Kom innom for en hyggelig handel!

  SkinTonic