• ÅPNINGSTIDER
  Man – Fre 10 - 20
  Lørdag 10 - 18
 • Blogg: Helse har blitt en trend!

  Vi har aldri vært så opptatt av utseendet, kropp og trening som de siste årene. Selv har jeg alltid vært aktiv og drevet med forskjellige sporter, og har selvfølgelig stor glede av å se at flere og flere er blitt opptatt av helse. Som med klær er det å være sporty blitt en trend som forhåpentligvis har kommet for å bli. Dette er noe butikkene også får med seg! Uavhengig av hvor opptatt du er av klærne du bruker når du trener så har Askimtorget alt du trenger for å komme i gang med treningen, eller opptrettholde den!

  Cubus er en av de mange butikkene som har skjønt det. De har et godt utvalg av treningsklær for enhver smak! Trenger du tights, joggebukse, gensere eller topper? Cubus hjelper mer enn gjerne til for å finne den perfekte outfiten for å komme i form!

  cubus1

  H&M er vel den butikken som har det største utvalget med treningsklær på Askimtorget. Her finner du absolutt alt du måtte ønske deg eller trenge til en rimelig pris. Treningsklær for damer er ofte lagd i rosa, og det er det ikke alle som er like begeistret for. H&M har et så bra utvalg at både farger og størrelser sjeldent blir et problem!

  hnm1

  Sukkersøte rosafarger som vil få deg til å føle deg så vakker som du er, selv under treningen. Jeg er aldri så motivert til å komme meg til trening som etter et innkjøp av en helt ny outfit for min treningsøkt!
  Lei av rosa treningstøy? Ikke noe problem! H&M har et bredt utvalg av både farger og størrelser! Hva med å freshe opp treningen ekstra med litt oransje farger?

  hnm2

  Det er så godt å se at vi har så bredt utvalg av steder du kan handle i (lille) Askim. Tenk så tungvindt det ville vært dersom vi måtte til de større byene hver gang vi skulle hatt noe. Kappahl slenger seg på og tilbyr freshe farger, gode kvaliteter for at du skal bli fornøyd.

  hnm4

  Foreldre er flinkere enn noen gang til å la barna oppdage nye sporter og aktiviteter. Dere fortjener virkelig skryt, og det gjør Kappahl og H&M også, for å tilby treningsklær til små som store. For det er ikke bare treningsklær for voksne du kan få på det fantastiske senteret vårt! Barna skal også få være aktive med stil, så jeg syntes det er vitkig å få frem at du ikke trenger å reise langt eller bruke opp hele månedslønnen på dyre treningsklær, for du får faktisk alt du trenger og ennå litt mer på Askimtorget!

  hnm5

  Jeg liker å holde meg aktiv sommer som vinter, og tar meg gjerne en løpetur ute, spesielt nå som det begynner å bli ordentlig friskt og godt ute. En av tingene som står høyest på min ønskeliste er disse lekre headsettene fra Glitter. Du kan høre på musikk samtidig som du holder deg varm og god over ørene! De kommer i tre lekre farger, så det er bare å velge og vrake i din favoritt.

  Nå nærmer julen seg med stormskritt og jeg vet hvertfall hvor mine julegaver skal bli kjøpt. Nyttårsaften kommer jo like etter og en av de mange nyttårsforsettene vi setter oss er alltid: «jeg skal komme i gang med treningen.» Hvorfor vente så lenge når du kan begynne nå? Det er aldri for tidlig eller for sent til å komme i gang, og når du har et så bredt utvalg til en rimelig penge er det heller ingen unnskyldning!

  hnm6