• ÅPNINGSTIDER
  Man – Fre 10 - 20
  Lørdag 10 - 18
 • Vinner av «BLI-NY»- Camillas drømmedag

  Vi på Askimtorget setter stor pris på våre følgere på Facebook, og ville derfor gjøre noe spesielt for en av de i form av en unik konkurranse. Hva om en av dere kunne få en dag dere aldri ville glemme, og sjansen til å bli ny? Så vi satte i gang denne konkurransen på Facebooksiden vår, og den heldige vinneren i år ble Camilla Bystrøm fra Askim.

  Det var stor jubel i stua da Camilla fikk vite at hun var den heldige vinneren, og det setter vi på Askimtorget enormt stor pris på. Som heldig vinner kunne hun få en dag med nye klær, ny frisyre, ny make-up/styling og deilig lunsj. Hun fikk velge fritt blant alle våre butikker og kunne handle klær, sko og tilbehør for 5000 kr! I tillegg fikk hun sponset frisørtime fra Nikita og sminke fra VITA. Hun hadde også med seg vår supre Elin (fra VITA) som vertinne/guide gjennom dagen. Tror de koste seg veldig begge to.

  Fotograf Jonas Ingstad dokumenterte denne fantastiske dagen!

  Floyd: Bluse, skjørt, genser og skjerf

  Fiona: Bukse

  Eurosko: Sko

  Bagorama: Veske

  Nikita: Hår

  VITA: Make-up

  Her er Camillas egne ord fra dagen:

  Å bli trukket ut som vinner av bli-ny konkurransen var fantastisk gøy. Stor jubel i stua når jeg fikk beskjeden kan mann og barn bekrefte! Veldig ydmyk og takknemlig for å bli trukket ut blant så mange deltagere som sikkert hadde fortjent det like mye som meg!

  Fotograf Jonas Ingstad knipset før-bilder og var med oss stort sett hele dagen. Både han og vertinne Elin var herlige å ha med seg og gjorde også at jeg klarte å senke skuldrene.

  Dagen startet i frisørstolen hos Nikita og jeg var veldig klar for forandring. Jeg er veldig fornøyd med hvordan frisøren ikke var redd for å klippe av lengden på håret! Er kjempefornøyd med resultatet!
  Så gikk turen videre til Vita og Elin som sminket meg før vi startet på shoppingrunden.
  Som sikkert mange andre er det ikke vanlig for meg å bruke så mye penger på bare meg selv. Når jeg først skal finne noe sliter jeg plutselig med å finne noe jeg har lyst på, luksusproblem akkurat denne dagen… Men med god hjelp fra Elin og butikkpersonalet finner vi noen basisplagg og deretter går det slag i slag.
  Fant både klær, sko og tilbehør som jeg garantert kommer til å bruke mye både til hverdag og fest!
  Vi fikk også deilig lunsj og pust i bakken på Caesar palace.
  Til slutt gjensto det å ta nye bilder. Litt utenfor komfortsonen på en lørdag med masse folk i byen, men med skylapper på og god motivasjon fra både Jonas og Elin håper jeg resultatet ble bra.

  Å bli ny akkurat denne dagen passet ekstra godt da familien skulle ut på en helaften med middag ute og show på Kulturhuset samme kveld. Fiks ferdig med ny frisyre, nye klær og ferdig sminket kunne bare kvelden komme!

  Tusen takk for at jeg fikk denne fantastiske opplevelsen, et minne jeg kommer til å ta med meg og leve lenge på!