• ÅPNINGSTIDER
  Man – Fre 10 - 20
  Lørdag 10 - 18
 • Gjesteblogg: Vinner av Bli Ny-dagen!

  Vi på Askimtorget setter stor pris på våre følgere på Facebook, og ville derfor gjøre noe spesielt for en av de i form av en unik konkurranse. Hva om en av dere kunne få en dag dere aldri ville glemme, og sjansen til å bli ny! Så vi dro i gang denne konkurransen på Facebooksiden vår, og den heldige vinneren ble Monica HA Snopestad.

  untitled-1

  Monica ble ekstremt glad for å vinne dette, og det setter vi så klart stor pris på . Som heldig vinner kunne hun få en dag med nye klær, ny frisyre, ny make-up/styling og deilig lunsj. Hun fikk velge fritt blant alle våre butikker og kunne handle klær, sko og tilbehør for 5000 kr! I tillegg fikk hun sponset frisørtime fra Nikita og sminke fra Vita. Hun hadde også med seg vår supre Elin som vertinne/guide gjennom dagen. Tror de koste seg veldig begge to.

  _mg_4982

  Fotograf Jonas Ingstad dokumenterte denne fantastiske dagen!

  _mg_5083
  _mg_5303
  _mg_5105-s
  _mg_5277
  _mg_5289

  Monicas klær er fra:

  Bik Bok: Cardigan, skjørt, bluse og strømpebukse

  Exo: Genser og skjerf

  Glitter: Smykker

  Lindex: Singlet

  Eurosko: Støvletter

  Bagorama: Veske

  Nikita: Hår

  Vita: Make-up

  _mg_5040
  _mg_5058

  Her er hennes egne ord fra dagen:

  ”At jeg skulle være så heldig å vinne en trekning blant så mange håpefulle deltakere, hadde jeg aldri trodd! Det hele kom som en stor og herlig overraskelse på ett veldig passende tidspunkt. Det er mye som gjør at jeg føler jeg trengte og fortjente ett slikt lysglimt i hverdagen akkurat der og da. Snakk om bra timing!

  Jeg hadde det kjempekoselig sammen med Elin fra Vita på Bli Ny-dagen. Det var som å shoppe med en venninne.Sammen fant vi ett par antrekk som jeg følte reflekterte litt av en spesifikk stil jeg liker. Det ble også noen flotte skinnstøvletter på meg, og en veske som passet godt til. Vi hadde fotograf Jonas Ingstad og assistent Sander med oss hele tiden, og de var virkelig herlige å ha rundt seg!

  Hos frisøren innhentet utmattelsen meg dessverre, men jeg var bare overlykkelig over å bli kvitt ettervekst og grå hår, og valgte heller å fokusere på gleden over å ha vunnet en slik dag. Frisøren smittet meg med sitt behagelige og rolige vesen, og jeg kunne nyte en hodebunnsmassasje. Heldige meg!

  Etter hårstyling og sminke skulle jeg bli fotografert, -noe som er veldig uvant for meg. Men fotograf Jonas fikk meg til å føle meg trygg foran kamera, og han hadde masse gode ideer som vi testet ut. Jeg mottok bildene idag, og jeg har allerede fått noen favoritter.

  Bli Ny dagen har gitt meg utrolig mye glede, bade før, underveis og nå i ettertid. Det var utrolig morsomt å bli sminket og stylet, og å bli fulgt opp av en som kan sette sammen antrekk. En slik dag er det veldig mange som hadde fortjent å oppleve, så jeg føler meg veldig priviligert. Tusen takk, Askimtorget Kjøpesenter!